Eerste Hulp Koffers

Eerste Hulp Koffers

 

We hadden veel vrijwilligers voor deze activiteit, die educatieve video’s maakten over de activiteiten die zij wilden leren om eerste hulp te verlenen. Zij gebruikten materiaal dat als hand-outs op scholen kon worden gebruikt, en de video’s die zij maakten werden gebruikt om de verschillende EHBO-technieken uit te leggen die iedereen zou moeten kennen. De vrijwilligers werd gevraagd de video’s en hand-outs op te hangen in hun klaslokaal, werkkamer en elke andere plaats waar zij hun leerlingen aantroffen. We hadden veel ideeën over wat we moesten onderwijzen, maar het belangrijkste was dat de leerlingen plezier moesten hebben tijdens het leren. Ze moesten zich niet gefrustreerd voelen omdat ze deze dingen steeds opnieuw moesten bekijken. We wilden dat hun gedachten bij de activiteiten en de informatie zouden zijn.

De allereerste verbanddoos was eenvoudig, goedkoop en mobiel. Stel je voor, je hebt een eerste hulp doos en een container die groot genoeg is om al je materiaal in te doen. Daarin zou je gereedschap hebben zoals een pincet, dat is geweldig als je iemand helpt die is flauwgevallen of zich heeft verslikt. Maar wat als je helpt bij het zwachtelen van een verstuikte enkel, dan heb je een grotere container nodig om al die verschillende materialen in te doen. Het is dus gewoon niet mogelijk om al die dingen in één keer te doen, en dat is waar de EHBO-kits van pas komen. U kunt de verbanddoos online kopen en alles in aparte dozen laten doen. Vervolgens koopt u de juiste containers voor de verschillende verwondingen.

De ideale eerstehulpkoffer voor de werkende mens is dus een koffer met alle benodigde materialen in een minimale omvang. Het zou ook ideaal zijn om nog wat materialen over te hebben, voor dingen als insectenwerende middelen of zonnebrandcrème. Maar deze zijn niet inbegrepen in de eerstehulpkoffer voor werkende mensen. De ideale eerstehulpkoffer voor alle anderen is groot genoeg om de dingen in te doen die je nodig hebt, en heeft de container om hem te vullen. Voor de werkende mens is het dus belangrijk dat je iedereen om je heen kunt helpen zonder jezelf in verlegenheid te brengen. Veiligheid is van vitaal belang voor alles, je kunt geen risico’s nemen als het gaat om jouw leven of het leven van je familielid. Er zijn veel verschillende online retailers die eerste hulp kits verkopen, of u er nu een online wilt kopen of er gewoon een wilt bestellen voor bij u thuis, zij doen het allemaal voor u.

Inheemse Europeanen gebruiken en verbouwen al generaties lang eerstehulpsets. Zij hebben geleerd hoe belangrijk het is om dingen schoon te houden en wonden op de juiste manier te verzorgen. De inheemse bevolking op het land gebruikt hygiëne om ziekten op afstand te houden. Er zijn veel elementen te overwegen bij het kiezen van een eerstehulpkit, of het nu gaat om een kampeerrugzak, visgerei of een reddingskit voor de dageraad. Als u een boer bent, zult u zeker willen zijn om een opener en wat stervende planten in te pakken, stervende planten zijn een van de belangrijkste elementen in de eerste hulp opleiding. Iemand die industrieel is kan echter willen de dingen die ze buiten zullen gebruiken dragen, en degenen die outdoorsy willen misschien die eerste hulp kit te brengen. Eerste hulp kits kunnen duur zijn om te kopen en je wilt er zeker van zijn dat je een volledige goed gevulde tas hebt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de kosten.

U kunt uw eigen EHBO-doos maken of u kunt er een kopen bij uw plaatselijke EHBO-opleiding. De beslissing is aan u, maar het aanschaffen van een die bij u past zou een prioriteit moeten zijn. Een goed gevulde verbanddoos is ook een goed idee omdat het een waardevolle aanvulling is op uw gereedschapskist en handig is voor de momenten dat u buiten bent.

 

LEES MEER : 

EHBO cursus 

BHV cursus

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.