Hoe kom je van je kinderen af

Reanimatie instructeur

 

Wij vonden het erg moeilijk om te gaan met kinderen die tijdens de lesuren een ongelukje hadden. Als een kind bijvoorbeeld na de les van zijn bed valt, is het moeilijk hem te kalmeren zonder zijn naam uit te spreken. Reanimatie is de meest geschikte techniek om dergelijke gevallen te behandelen. Daarom nodigden wij het kind uit voor een intensieve reanimatietraining. Hij werd vergezeld door een getuige, een ouder van zijn slachtoffer en ook een onlookier. De coördinaten waren als volgt verdeeld:

De delegatie bezoekt het kind in het ziekenhuis en tijdens de controle van de kneuzingen, bespreken we de zaak van het kind samen met het verontrustende incident. Het kind klampt zich op een rustige stoel. Hij wordt gevraagd te praten en vertelt door middel van schrijven wat er het afgelopen jaar is gebeurd. Hij is ook ongepast om alleen te werken. Daartoe legt een oudere vriend contact met hem, leert hem stap voor stap de procedure en neemt uiteindelijk de leiding over het kind. Hij neemt ook de leiding over de verloren voorwerpen. Als er ooit gevaar wordt gevoeld, wordt met hulp van de ouder en de getuige de val van het kind geëvalueerd op een breuk. Afhankelijk van de nalatigheid van de school, wordt het kind behandeld door een kinderchirurg.

folterende misvattingen en gevaren. Er zijn pedofielen die altijd de neiging hebben het ongeval te verergeren. Dan zijn er sommigen die altijd nalatig zijn omdat ze zich pas zorgen maken nadat het ongeval heeft plaatsgevonden. Kinderpulmonologen (biologisch gezien meestal vrouwen) behandelen dergelijke gevallen. In dergelijke gevallen worden zij bijgestaan door kinderverpleegkundigen.

Preventie van verkoudheid en griep. Patiënten die lijden aan infecties van de luchtwegen herstellen sneller wanneer zij voldoende rust krijgen. Naast voldoende rust wordt hun ook aangeraden vitamine C in te nemen. Uit verscheidene experimenten is gebleken dat een vitamine C-rijke voeding de duur van de griepverschijnselen vermindert, vooral de rillingen. Hoewel zij enige hoeveelheid energie verliezen, vallen zij niet helemaal flauw. Maar ze verliezen veel vitaminen als ze zich overmatig inspannen.

Bovendien is het het beste om na de recuperatie een vitamine C-rijke voeding te gebruiken. Dit zal het risico op verkoudheid en griep minimaliseren.

Fitness. Naast lichaamsbeweging is het een goed idee om voor uw conditie te zorgen. Omdat ons lichaam oud wordt, kan het ook zwakker worden, waardoor we vatbaar worden voor verschillende ziekten. Het zou goed zijn om de hoeveelheid lichaamsbeweging wat op te voeren met behulp van activiteiten als aerobics, joggen en zwemmen. Deze worden echter aangepast aan de individuele behoeften. Vroeger werd een wandeling als onmogelijk beschouwd, maar nu worden ze tot de gewone oefeningen gerekend, die vanuit elk huis kunnen worden gedaan.

Bovendien kunt u ook uw conditie verbeteren door de hulp van yoga. Yoga helpt u om gespierde spieren te krijgen en versterkt ook uw lichaam. Met name de sopische houding, waarbij u uw lichaam in een houding houdt die normaal gesproken veel pijn in uw rug, schouders en heupen veroorzaakt, is een perfecte oefening voor het versterken van uw zwakke rugspieren. U kunt uw conditie ook vergroten met behulp van aromatherapie; het kalmeert uw brandende lichaamsdelen en verlicht de zittende zenuwen. In grotere mate kunt u uw gezondheid behandelen met de hulp van aromatherapie. Het helpt bij het verjongen van uw lichaam en biedt grote ontspanning aan uw lichaam.

 

LEES MEER : 

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.