Hoe spreek ik Engels?

Cambridge Engels Cursus

 

Het beste van Engels kunnen spreken is dat je in verschillende landen kunt werken. In het Verenigd Koninkrijk kun je werken als leraar, boekhouder, onderzoeker of chirurg. Het is heel vergelijkbaar met het leven in andere landen, maar met meer vrijheid.

U kunt Engels leren of onderwijzen in een aantal verschillende talen, waaronder Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Chinees en Russisch.

De volgende ideeën over Engels cursussen zijn waarschijnlijk erg goed en zullen je veel unieke vaardigheden bijbrengen.

1. Maar wat als je Engels als tweede taal leert?

Veel mensen volgen Engelse les omdat ze Engels willen leren spreken en begrijpen. Ze leren spreken in de klas met andere studenten en willen gewoon met andere mensen kunnen communiceren, maar af en toe lukt het niet helemaal.

Maar gelukkig zijn er manieren om de basis te leren!

2. Het overwinnen van de Vreemdelingen Toespraak

Leraren leren leerlingen in de Engelse les direct foute woorden en de leraar leert je zo veel correcte woorden als je in elke situatie kunt gebruiken.

De leraar zal je ook sturen – omdat hij wil dat je Engels leert op basis van je fouten. Als je een fout maakt, zul je die onmiddellijk begrijpen en in staat zijn je fouten te corrigeren.

Als u nog hulp nodig hebt, zal de leraar u doorverwijzen naar de andere lessen Engels, en hoeft hij uw werk niet meer te lezen.

3. Word een groot spreker

Een groot spreker moet zijn/haar grammatica en woordenschat nog verder ontwikkelen. Hoewel sommige mensen niet goed kunnen spreken, kun je je vrienden als voorbeeld gebruiken om beter te spreken, helemaal niet nodig.

Het beste van deze woordenschat techniek is dat de lessen makkelijk te volgen zijn.

4. Leer zo veel mogelijk Romaanse talen ( Italiaans, Spaans, Portugees, Frans, Duits, Russisch, Latijn )

Een andere reden waarom veel mensen Engelse les geven in andere landen is dat de klassen zeer goed georganiseerd zijn en er veel Engelssprekenden zijn.

Dit is een zeer goede zaak omdat u Engels kunt leren met behulp van uitspraak- en grammaticafouten omdat u kunt zien hoeveel er werken, u hoeft alleen maar naar de echte praktijklessen te gaan om Engels te leren. De beste kwaliteit is dat de taal goed en uitgebreid wordt onderwezen.

Er is ook een botsing tussen het Italiaans en het Spaans en ze hebben allebei een veel mooiere woordenschat dan het Engels.

5. Leer een apostrof die staat voor een lidwoord/een woord in het Engels

Engels wordt geschreven met apostrofs. De cursieve poserix (el apostro), staat voor het hoofdwoord en het hele woord in cursief.

Als u een lidwoord in het Engels moet gebruiken, moet u zich bekwamen in de apostrof, want het gebruik van de astrale (appo) in het Italiaans om een lidwoord in te voegen en het in het Engels te gebruiken is niet gemakkelijker.

6. Leer de lange klinkers

Aangezien het Frans geen echt equivalent is van het Engels, maar de woorden wel op elkaar lijken, zijn we meestal verplicht de lange klinker te gebruiken die alleen in het Engels beschikbaar is.

Om de lange klinkers te leren, moet je letten op de vertolking van de met een u of ao, verkleining van dō, en vernietiging-stich.

7. Leer de USA / UK uitspraak

Als je een Amerikaans, Europees of Australisch accent hebt, zul je, als je eenmaal Engels hebt geleerd, hetzelfde geluid hebben als die landen. Je zult echter communiceren met amerikanen en je zult ze horen.

 

LEES MEER : 

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.