Hoe zet je een duurzame website op?

Webshop laten maken

Het opzetten van een “groene” webshop vereist het gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen. In feite is milieuvriendelijk niet eens waar je aan moet denken. Is dat niet de manier waarop we naar dingen kijken? Verzending en praktisch nut zijn twee van de meest voor de hand liggende toepassingen van groene verpakkingen.

De verpakkingsgegevens controleren.

Wanneer u iets verzendt, doet u dat dan overhaast? Grote tweedehandswinkels, bijvoorbeeld, gebruiken genoeg noppenfolie (het spul dat wordt gebruikt om enveloppen te maken) om in totaal ongeveer 200 pond aan koopwaar in te pakken. Een bespaarde cent is een verdiende cent, want het vertaalt zich in GELD. Als u eBooks verkoopt, zult u zien dat uw kosten om te verzenden dak, praten en lucht zijn – niets dan noppenfolie.

Verzenddozen zijn duur. Afgezien van de kosten van noppenfolie, moet u betalen voor verzending en afhandeling. In feite zijn verzending en afhandeling diensten die meer gemak bieden aan de consument dan interlokale gesprekken en alle andere dingen die u geld kunnen kosten! Naarmate het nieuws de wereld rondgaat, kunnen uw initiële verpakkings- en verzendingskosten u een GROTE wig in uw portemonnee bezorgen.

Is het de juiste keuze om noppenfolie te gebruiken en ze vervolgens weer in te vetten en te verzenden? Maakt niet uit, wat heeft het business plan waarop deze bedrijven zich beroepen te bieden? Concurrenten onderzoeken en ontwikkelen soortgelijke e-commerce mogelijkheden. Zij bieden niet allemaal dezelfde reeks diensten aan als u.

Wat is uw inzet voor uw bedrijf? Zoek een bedrijf dat diensten aanbiedt zoals gratis dropshippers, gratis verzending zonder retouren (en dat betekent dat er geen retouren van uw inventaris worden gedaan), en gratis andere diensten die gewoonlijk als vanzelfsprekend worden beschouwd door andere bedrijven die e-commerce diensten aanbieden. Wanneer u het bedrijf aan het opzetten bent, zoek dan naar een partner die meer gebruikt dan uw oude, verouderde modellen.

Test uw water eerst. Stuur een monster water door het proces van aanbieding in plaats van mailing en begin klanten te betalen een maximum van $ 15 voor een dergelijke dienst. De kosten voor lucht en noppenfolie zullen stijgen, dus vergeet niet verlies te nemen op voorradige artikelen (en ik bedoel voorradig, met de spotgoedkope prijzen die mensen krijgen) om de marge op eBooks hoog te houden!

De meesten van ons hebben zich wel eens met e-commerce beziggehouden. Het is tijd om een duurzame website op te zetten en in de groene familie te stappen. We hebben dit proces al op kleine manieren weten toe te passen, maar als je je eigen e-commerce bedrijf runt, is het tijd om het naar een hoger niveau te tillen.

 

LEES MEER : 

Webdesign bureau

Webdesign

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.