Waarom heeft de airconditioning industrie warmtepomp nodig?

Airco Dordrecht

Aangezien de technologie voortdurend verandert, leek het ons leuk en een goed moment om te praten over het feit dat de technologie eindelijk ophoudt te bestaan.

In het begin waren wij bezorgd over het hebben van ongeveer 1000 pinten koude lucht in een kamer uit het omgekeerde cyclische airconditioningsysteem. Het aantal liters water per pond luchtverversing was twijfelachtig bij elke vraag die we stelden. Langzaam ontwikkelden en controleerden we, na zorgvuldig meten van de liters luchtverversing. Het volgen van de airconditioner gedurende de nacht en op wisselende dagen is werkelijk immens. Als u het spoor vindt zult u werkelijk verbaasd zijn.

Het ontwerp van de airconditioning is zeer eenvoudig. Hij neemt een ander soort input en werkt blindelings. De output van de airconditioning wordt gemeten in druppels. Dagelijks verlaagt het systeem de output van koude lucht die moet worden verwarmd. Als het systeem hierin slaagt, wordt het zeer zuinig. SC periode en verandert de gewenste temperatuur met behulp van het koelmiddel eenvoudig omdat het zeer efficiënt, eenvoudig, niet technisch en zeer goedkoop.

De volgende vraag die we stellen zijn waarschijnlijk de meest voorkomende vraag. “Waarom maakt deze airconditioning mensen ziek? Nou hout in airconditioning vergaat door het luchtfilter dat constant vervangen wordt. Alle airco mensen geloven in de superieure kwaliteit van de lucht die naar binnen gaat door de centrale warmte die in de kamer komt.

Veel mensen hebben een slechte gezondheid – luchtwegen en enkele van de veel voorkomende symptomen zijn hoesten , keel tillen , loopneus kotsen , malaise en huidproblemen. Al deze problemen zijn te wijten aan het stof dat in de kamer wordt ingeademd. Omdat de lucht door de kamer naar alle kamers stroomt, stroomt er overal vieze lucht. Dus als de lucht stopt, wat betekent dat alle lucht naar buiten gaat, wordt de kamer weer vies. Het luchtfilter in het koelsysteem dat de oude lucht zuivert, is verstopt met dood organisch materiaal en allerlei andere vervuilingen in de lucht.

Dus als er extra lucht in de kamer wordt gebracht, werkt het filter langer om de lucht te filteren. Als de luchtfilter verstopt raakt, krijg je deze aandoeningen, bijvoorbeeld hoesten. Dit komt doordat de filter in werking treedt om te koelen. Al het stof en de organismen worden opgesloten en kunnen niet meer slapen.

Het is niet duidelijk welke rol deze nieuwe technologie in ons leven speelt in verband met allergie en astma. Wij weten niet of al deze nieuwe systemen zullen helpen om ons leven te verlichten van stress en vermoeidheid. Het verwarmen van de kamers in de winter met een type airconditioning met omgekeerde cyclus heeft geen zin, aangezien alle verwarming handmatig aan wordt gehouden. Het lijkt efficiënter om voor het verwarmen van ruimten een nieuwe technologie te gebruiken die niet elektrisch hoeft te worden bediend en een lage temperatuur heeft. Drukloze airconditioners is alles wat wij weten over deze nieuwe type systemen.

Waarom raden fabrikanten van airconditioning met omgekeerde cyclus dan aan om een warmtepomptype systeem te kiezen met het oog op efficiëntie om de elektriciteitsrekening te verlagen als het enige wat u doet koelen is? Het warmtepomptype systeem wordt op de meeste locaties niet centraal bediend, omdat de warmteopwekkende capaciteit van de pomp relatief klein is.

Dus terug naar de vraag “Waarom raden omgekeerde cyclus airconditioning ontwerpers aan dat u kiest voor warmtepomp type systeem voor efficiëntie om de elektrische rekening te verlagen als alles wat je doet is koeling?” Het boiler systeem werkt door het verwarmen en koelen van de ruimte die stoom, heet water kan gebruiken. Dit verwarmt of koelt op zijn beurt het warme water, aangezien het water tussen de ketel en de radiator, die een warmtewisselaar is, wordt gepompt.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.