Tips voor babyvoeding

Beste babyvoeding

 

 

 

 

WAAR JE JE AAN VAST MOET HOUDEN:

*Voedsel in potjes en blikjes moet altijd bruikbaar zijn en goed voor de baby. potjes kunnen vastlopen en verstikking veroorzaken.

* Ingeblikt voedsel wordt een baby’s blikje. alweer. jam is weer slecht.

*Pindakaas zal een moordenaar worden. Het killer mechanisme is pinda zelf. Probeer het 1 maand of daar misschien langer te houden.

*Melk kan een killer zijn als je het drinkt met de baby op de buik

*Meat up theilli als baby het hoort. U kunt het vlees modelleren door het in vormpjes te snijden.

*Als baby mokt in buikje volgt. Je baby heeft waarschijnlijk meer vast voedsel nodig.

Vergeet niet dat deze hapjes slechts een voorgerecht zijn en geen complete. Als ouder heb je de verantwoordelijkheid om voor je baby te zorgen. Om dit te doen kunnen de volgende tips helpen.

*Als je eten bij baby’s weghaalt, kan dat kauw-lippen veroorzaken. Na het eten moet u dus minstens 30 minuten wachten voordat u uw baby voedt.

*Baby’s moeten gevoelig zijn voor de smaak van elk afzonderlijk voedingsmiddel. Leer ze het voedsel dat de voeding levert te waarderen en ervan te genieten.

*Snijd voedsel in kleine stukjes en controleer het op kleine stukjes.

*Laat baby je helpen als je de kleine stukjes controleert.

*Reduce level of Storage met alle snacks in een schotel.

*Zie het eten niet veranderen.

*Laat de baby voelen dat het eten warm is.

*Laat de baby aangeven dat hij honger heeft door geluid en zichtbare signalen zoals hijgen, hijgen en huilen.

*Als je voelt dat de baby honger heeft, bezoek hem dan binnen 30 minuten.

*Hanteer geen voedsel als de baby honger heeft, want dit kan leiden tot besmetting.

* Moedig de baby aan om het voedsel langzaam te kauwen.

Leer uw baby al op jonge leeftijd de juiste eetgewoonten aan. Op die manier zal hij de voedzame voeding in al zijn vormen kunnen waarderen en ervan genieten. Door dit opvoedingsproces zult u ook in staat zijn om zijn of haar toekomstige gezondheidsproblemen te verminderen. Deze methode bespaart u tijd en aangezien uw baby erg afhankelijk van u is, kunt u hem of haar ook inspireren tot betere eetgewoonten voor de rest van zijn of haar leven.

Probeer te begrijpen hoe de maag werkt. Dit zal u helpen om te weten welke voedingsmiddelen veilig zijn voor baby en welke niet.

Neem altijd een spijsverteringsenzym, want voedsel wordt in de darm verteerd.

Als baby om welke reden dan ook niet kan eten, moedig hem of haar dan altijd aan om te drinken. Maar zorg ervoor dat u strikt drinkt omdat de val van kauwend tandvlees en losse tanden tot bloedingen kan leiden.

Zorg er altijd voor dat het voedsel dat baby eet heel vers is. Geschilde groenten en fruit zijn goed voor baby. Fruit zit vol met anti-oxidanten en stimuleert de spijsvertering; ook de sappen bevatten geneeskrachtige eigenschappen. Zoals altijd moet de baby regelmatig worden gevoed.

Voedingsmiddelen moeten ook goed gecombineerd worden; gekruid voedsel, zuivelproducten, pikante, zoute en gefrituurde voedingsmiddelen moeten niet door elkaar gebruikt worden. De combinaties van voedingsmiddelen vullen het systeem van de baby met kant-en-klare, goedkope, zieke, schadelijke voedingsmiddelen.

Neem altijd wat spijsverteringsenzymen, want voedsel wordt in de darm verteerd. Geef uw baby niet slechts één voeding, want dat kan indigestie veroorzaken. Verhoog de consumptie van fruit en groenten (linzen, bonen, erwten, enz.). Maak het dieet van uw baby elke dag met veel verschillende soorten voedsel.

8. strikt hijsen

Witte voedingsmiddelen zoals rijst, wit brood, chocolade en aardappelen zijn zetmeelrijke voedingsmiddelen. Deze voedingsmiddelen moeten worden geraffineerd, gebleekt en/of gekookt voordat ze worden gegeten. Dit raffinageproces wordt wit koken genoemd. Wees heel voorzichtig bij het kiezen van wat wel en wat niet gekookt moet worden. Sommige voedingsmiddelen, zoals kip die niet op hoge temperatuur is geroosterd, kunnen de consumptie van bestrijdingsmiddelen veroorzaken.

lees meer:

Voeding peuter 19 maanden

Voeding peuter 20 maanden

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.